Informatie

 

Informatie
Ruim je zolder of garage op en verkoop zelf de overbodige spullen. Speelgoed, kleding, huisraad etc. wisselen op een leuke manier van eigenaar. Het direct onderhandelen en verkopen is leuker dan je handelswaar te koop aan te bieden op internet.

Daarom organiseren wij een zogenaamde kofferbakverkoop. In tegenstelling tot braderieën en rommelmarkten is de kofferbakverkoop zeer interessant voor particulieren. Beroepsmatige verkopers worden van de markt geweerd.

Datum: 10 september 2017

Hoe werkt het?
Je komt met je auto of bestelbus met of zonder aanhanger naar Ommel tussen 7.30 en 8.30 uur via de aanrijdroute. Nadat het inschrijfgeld is betaald krijg je een plek toegewezen. De voertuigen worden in rijen neergezet en de verkopers stallen hun spullen uit voor hun auto, recht vanuit de kofferbak. Zo ontstaat een leuke, afwisselende markt en de verkoop kan beginnen. De opbrengst van de verkochte artikelen, is geheel voor de verkoper. De kofferbakverkoop duurt tot 14.00 uur.
De organisatie zorgt voor publiciteit, zodat de kofferbakverkoop een grote bekendheid krijgt. De bezoekers zijn van 9 uur tot 14 uur van harte welkom in het centrum van Ommel. Bezoekers worden pas toegelaten na 9 uur!

Toegang
volwassenen € 1,00
kinderen t/m 7 jaar gratis

Parkeren gratis

Tijden
vanaf 9.00 uur tot 14.00 uur zijn bezoekers van harte welkom.

Locatie
In het centrum van Ommel: Onze Lieve Vrouwe-plein en een deel van de Kluisstraat. Verkopers bereiken het terrein via de aangegeven routes.

2018