Dirigente

Mijn naam is Janne Seuren en ik zal na de vakantie bij Fieramente starten als dirigente.
Ik ben 22 jaar en heb net mijn studie afgerond aan het Conservatorium van Maastricht waar ik de opleiding Docent Muziek heb gevolgd.
Al van kleins af aan ben ik met muziek bezig.
Komend uit een muzikaal gezin kwam dit nooit als een verrassing.
Ik begon al vroeg met pianoles en meldde me aan bij een koor. Een aantal jaar later ben ik ook zanglessen gaan nemen.
Dankzij mijn opleiding heb ik me kunnen verdiepen in verschillende onderwerpen zoals gitaarspelen, bandspel/coaching, koorzang/directie, didactiek, muziektheorie etc.
Nu ik voor mijn studie niet meer in Maastricht hoef te wonen, ben ik weer teruggekeerd naar Liessel waar ik eigenlijk vandaan kom om vanuit hier het werkveld in te trekken.
Momenteel ben ik werkzaam als zang- en pianodocente bij Music All Around en zal ik na de vakantie beginnen als muziek docente op het Elzendaal College in Boxmeer en start ik met de post-hbo studie koordirectie in Tilburg.

Ik heb ontzettend veel zin om te beginnen en zie ernaar uit om jullie allemaal te leren kennen en samen mooie muziek te gaan maken. Tot na de vakantie!

Groetjes
Janne